Η Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει τις αστρονομικές αμοιβές των πρωταγωνιστών της Λάμψης (video)


Η αγαπημένη ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, ξεχώρισε με τον ρόλο της αυταρχικής Σάντρας στην ελληνική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου που έσπασε την τηλεθέαση, τη δεκαετία του 90. Η κ. Παπαδάκη έχοντας χτίσει ένα δυνατό βιογραφικό στον χώρο της τηλεόρασης, είχε συμμετάσχει και στην τηλεοπτική σειρά «Και εύθυμη και χήρα» στην οποία πρωταγωνιστούσε η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όταν την ανακάλυψε ο Νίκος Φώσκολος, η Λουκία Παπαδάκη υποδύθηκε την γραμματέα του Γιάγκου Δράκου, Σάντρα για 12 ολόκληρα χρόνια. Η καταξιωμένη ηθοποιός μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα 8 χρόνων, επέστρεψε στην τηλεόραση συμμετέχοντας στις σειρές Φιλοδοξίες και το «Το Κόκκινο Δωμάτιο», ενώ έκανε ένα μικρό πέρασμα ως συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα».

Η ίδια απέχει από τον χώρο αυτή την περίοδο και μιλά στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» για τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και τις αμοιβές των πρωταγωνιστών:

«Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος ο Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο να μη χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και να μην αποκλειστεί από τα χιόνια. Και κάποια στιγμή λέμε ότι είχαμε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό. Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές και πάνω. Δεν σχολιάζω ποτέ πρόσωπα που δεν ξέρω και δεν έχω δει τη δουλειά τους. Το πεδίο στην τηλεόραση είναι ανοικτό για όλους, να δοκιμάσουν, να δοκιμαστούν και να κριθούν. Αυτό που ζητώ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι να μιλάνε σωστά τα ελληνικά. Αντιπαθώ τα ριάλιτι. Δεν ξέρω τι θέση έχει το Big Brother το 2020», είπε μεταξύ άλλων η Λουκία Παπαδάκη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ