Θεοδωρικάκος: Πάνω από το 80% των αστυνομικών έχει εμβολιαστεί – Όχι στην υποχρεωτικότητα


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για τους εμβολιασμούς των αστυνομικών, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην αστυνομία. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διαβεβαίωσε πως η αστυνομία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην καθημερινή επαφή με πολίτες και στους ελέγχους, κατά την τοποθέτησή του σήμερα στη Βουλή.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως ο αγώνας για τον εμβολιασμό είναι συνεχής και πως το υπουργείο με επιχειρήματα θα κατορθώσει να πείσει το σύνολο των αστυνομικών να εμβολιαστεί.

«Το ποσοστό σίγουρα έχει υπερβεί το 80% όσων έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει. Στόχος μας είναι να πάμε στους τρεις εμβολιασμούς», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ξεκαθάρισε πως προσωπικά διαφωνεί με τη λογική της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στην αστυνομία.

«Δεν θεωρώ ότι η λύση βρίσκεται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού! Αν αρνούνταν, ποιος θα τους αντικαθιστούσε; Δεν είναι ώρα να μείνουμε χωρίς δυνάμεις μέσα στη συνθέτη μάχη της ασφάλειας», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γιατί όσοι κάνουν ελέγχους παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ