Τα 7 μυστικά ομορφιάς της Angelina Jolie


Ηθοποιός, μητέρα, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως και sex symbol ταυτόχρονα, αν μη τι άλλο η Angelina Jolie φέρνει εις πέρας με επιτυχία πολλούς ρόλους, διατηρώντας την ομορφιά και τη φρεσκάδα της στα 47 της χρόνια. Σίγουρα τα γονίδια παίζουν το ρόλο τους, αλλά δεν κρύβει και η ίδια τα beauty μυστικά της που τη βοηθούν να παραμένει το ίδιο ελκυστική όλα τα χρόνια της καριέρας της. (Πώς θα γίνω ακόμα πιο όμορφη με χαμηλό budget;)

Δεν φοράει ποτέ make-up

Η δουλειά της το απαιτεί και δεν αντιστέκεται σε αυτό. Όταν, ωστόσο, δεν δουλεύει, δεν χρησιμοποιεί make-up και γενικότερα δεν βάφεται. Σύμφωνα με έρευνες, όσο λιγότερο φοράμε make-up τόσο το καλύτερο στην πρόληψη της ακμής. Συν τοις άλλοις, η συχνή χρήση του μπορεί να αυξήσει την παραγωγή λιπαρότητας.

Δεν παραλείπει την περιποίησή της

Μπορεί η skincare routine της να είναι απλή, ωστόσο, δεν την προσπερνά. Χρησιμοποιεί ευλαβικά το αντιηλιακό της, καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα ήπιο καθαριστικό, αξιοποιεί τα οξέα φρούτων, τα αντιοξειδωτικά σε καλλυντικά, το γλυκολικό οξύ (το πιο γνωστό από τα οξέα φρούτων που πετυχαίνει κυτταρική ανανέωση) και προτιμά τα πιο φυσικά προϊόντα. Έχει αποδειχτεί, άλλωστε, ότι η αποτελεσματική φροντίδα δε χρειάζεται να είναι πολύπλοκη.

Δεν το παρακάνει με τις θεραπείες

Για την ακρίβεια, τις κρατά σε ένα χαμηλό επίπεδο και δεν κάνει τίποτα δραστικό. Χρησιμοποιεί laser ανά διαστήματα για αποκατάσταση μικροπροβλημάτων της επιδερμίδας. Οι ειδικοί τονίζουν, άλλωστε, ότι οι υπερβολικές θεραπείες μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα όσο μεγαλώνουμε.

Δεν φοβάται τη γήρανση

Όπως λέει η ίδια, όταν κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη, βλέπει τη μητέρα της, την οποία έχασε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών, κι αυτό την κάνει να νιώθει μια ζεστασιά. Βλέπει τον εαυτό της να μεγαλώνει και γνωρίζει τα ψεγάδια της, αλλά στο πρόσωπό της βλέπει περισσότερο την οικογένειά της κι όχι απλά την εμφάνισή της.

Φοράει πάντα αντιηλιακό

Το αντιηλιακό μπορεί να μειώσει τα σημάδια γήρανσης, τις κηλίδες, να προστατέψει το δέρμα από το έγκαυμα και τα σπασμένα αγγεία. Γι’ αυτό και η διάσημη ηθοποιός το χρησιμοποιεί από πολύ νεαρή ηλικία για να προστατέψει το δέρμα της. Συχνά, μάλιστα, φοράει και καπέλο για προστασία.

Κρατά την ισορροπία στο μακιγιάζ της

Όπως έχει πει η ίδια, θα προτιμήσει να κάνει είτε έντονα μάτια, είτε κόκκινα χείλη, ποτέ και τα δύο μαζί. «Έχω έντονα χαρακτηριστικά κι αν βαφόμουν έντονα θα έμοιαζα με… κλόουν», όπως αναφέρει. Νιώθει άνετα με λίγο concealer για τους μαύρους κύκλους και είναι ικανοποιημένη με το μίνιμουμ.

Επισκέπτεται συχνά δερματολόγο

Ξεκίνησε να πηγαίνει στη δερματολόγο από τα 11 και συνεχίζει να πηγαίνει στην ίδια, ώστε να αντιμετωπίζει και να προλαμβάνει προβλήματα.

Οι συμβουλές προς τις κόρες της, ωστόσο, είναι να εξελίξουν πρώτα απ’ όλα το μυαλό τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από μια ανεξάρτητη γυναίκα με τις δικές της απόψεις.

Λίγα λόγια για την Angelina Jolie

Η Jolie γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1975 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού, Τζον Βόιτ και της Μαρσελίν Μπερθράντ. Ο αδερφός της είναι ο επίσης ηθοποιός, Τζέιμς Χέβεν. Οι νονοί της είναι οι ηθοποιοί, Τζάκλιν Μπίσετ και Μαξιμίλιαν Σελλ.

Το 1976, μετά τον χωρισμό των γονιών της, η ίδια και ο αδερφός της έζησαν με την μητέρα τους, η οποία είχε εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της ως ηθοποιός προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της. Η Αντζελίνα έχει δηλώσει ότι από μικρή παρακολουθούσε ταινίες με την μητέρα της και έτσι αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Το 1981, η Αντζελίνα με την μητέρα της, τον αδερφό της και τον πατριό της και σκηνοθέτη, Μπιλ Ντέι μετακόμισαν στην Νέα Υόρκη όμως 5 χρόνια αργότερα, η Αντζελίνα επέστρεψε στο Λος Άντζελες προκειμένου να φοιτήσει σε σχολείο υποκριτικής. Παράλληλα με το σχολείο εργάστηκε σε διάφορες παραγωγές.

Στην ηλικία των 14, η Αντζελίνα άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο μόδας, κυρίως στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Η Αντζελίνα Τζολί όπως έχει δηλώσει υπέστη κατάθλιψη σε όλη της την εφηβεία λόγω του ότι οι συμμαθητές της στο γυμνάσιο-λύκειο “Beverly Hills High School” την κορόιδευαν επειδή ήταν εξαιρετικά αδύνατη, λεπτή και φορούσε γυαλιά και σιδεράκια. Αυτός ήταν και ο λόγος που λίγο αργότερα, η Αντζελίνα άρχισε να φοράει μαύρα, έκανε τατουάζ και στην ηλικία των 20 (περίπου) ξεκίνησε να παίρνει ναρκωτικά από τα οποία απεξαρτήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα.

Η Αντζελίνα δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τον πατέρα της και αυτό γιατί η αιτία διαζυγίου των γονιών της ήταν οι απιστίες του. Το 2001, προσπάθησαν να συμβιβαστούν μέσα από τη συνεργασία τους στην ταινία “Lara Croft: Tomb Raider” αλλά η σχέση τους επιδεινώθηκε. Τον Ιούλιο το 2002, η Αντζελίνα υπέβαλε αίτηση να μειωθεί από την ταυτότητα της το επίθετο του πραγματικό της επίθετο “Βόιτ” αλλά ο πατέρας της ισχυρίζονταν ότι η κόρη του έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς όμως, η Αντζελίνα δήλωσε πως δεν επιθυμεί να έχει το επίθετο του πατέρα της ούτε καμία σχέση μαζί του. Επίσης δήλωσε ότι υιοθέτησε ένα αγοράκι, τον Mάντοξ και δεν θεωρεί για το παιδί της καλή επιρροή τον πατέρα της.

Στις 27 Ιανουαρίου 2007, η μητέρα της, Μαρσελίν πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών και η Αντζελίνα αποφάσισε να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της.

Σχέσεις & Γάμοι

Το 1995, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Hackers”, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ και ένα χρόνο αργότερα, στις 28 Μαρτίου 1996, παντρεύτηκαν. Πήραν διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 1999.

Σύντομα, ξεκίνησε τη σχέση της με το μοντέλο & ηθοποιό Τζένη Σιμίζου, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Foxfire” (1996). Αργότερα, η Τζολί είπε: “Θα είχα πιθανόν παντρευτεί την Τζένη αν δεν είχα παντρευτεί τον σύζυγό μου. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα.” Σύμφωνα με τη Σιμίζου, η σχέση τους κράτησε αρκετά χρόνια, ακόμα κι όταν η Τζολί μπήκε σε επόμενες σχέσεις.

Τον Μάρτιο του 2000, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον και μόλις δύο μήνες αργότερα, στις 5 Μαΐου 2000 παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. Μαζί, στις 10 Μαρτίου 2002, υιοθέτησαν ένα παιδί από την Καμπότζη, τον Μάντοξ (γεννημένο ως Ραθ Βίμπολ). Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2002 αλλά το διαζύγιο εκδόθηκε επίσημα στις 27 Μαΐου 2003.

Το 2003, αποκτάει σχέση με το μοντέλο και πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό Τζος Χόλογουεϊ όπου και χωρίζει σε λιγότερο από 3 μήνες. Ο λόγος ήταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ότι ο Αμερικανός την απάτησε ένα βράδυ με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Ο ηθοποιός από την πλευρά του αρνείται μέχρι και σήμερα τις κατηγορίες.

Τον Οκτώβριο του 2005, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Τζολί υπήρξε ο λόγος του διαζυγίου Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον

Το 2005, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Κύριος & Κυρία Σμιθ” γνώρισε τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και σύντομα άρχισε να ακούγεται ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα ότι η Τζολί υπήρξε ο λόγος που εκείνος πήρε διαζύγιο από την Τζένιφερ Άνιστον. Αν και αρχικά, Τζολί και Πιτ διέψευδαν όλες τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, τελικά επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, τον Ιανουάριο του 2006, με εκείνη να αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Τον Απρίλιο του 2012, μετά από την απόκτηση έξι παιδιών, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 23 Αυγούστου 2014 στη νότια Γαλλία, όπου μάλιστα εκείνη άλλαξε το όνομα της σε “Αντζελίνα Τζολί Πιτ”. Τον Σεπτέμβριο του 2016, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ, διεκδικώντας και την επιμέλεια των παιδιών τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ