Ταϊλάνδη: Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας βρέθηκε τσιμεντωμένη. video

Τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο του σπιτιού τους στην Ταϊλάνδη βρέθηκε η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Wannee Jiracharoenying.

Τα ίχνη της 58χρονης Wannee Jiracharoenying είχαν χαθεί από τις 18 Οκτωβρίου, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ταϊλάνδη.

Επισημαίνουν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε επισκεφθεί έναν τοπικό ναό και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδερφός της ανησύχησε όταν εκείνη δεν απαντούσε στα μηνύματά του και ταξίδεψε μέχρι εκεί για να τη βρει.

Την Κυριακή (27.10.2019) βρέθηκε το πτώμα της, σε συνθήκες που προκαλούν ανατριχίλα, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν για έντονη μυρωδιά που ερχόταν από την ιδιοκτησία της.

Οι Αρχές ερευνούν τώρα την δολοφονία της και αναζητούν ως ύποπτο τον φίλο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.Ταϊλάνδη: Αναζητείται ο φίλος της εκατομμυριούχου

Όπως αναφέρουν, από τον τραπεζικό λογαριασμό της εκατομμυριούχου έχουν γίνει αρκετές αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών μετά τον θάνατό της, ενώ λείπουν οι πιστωτικές κάρτες της και το αυτοκίνητό της.

Η αστυνομία πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους στα σύνορα, σε περίπτωση που ο ύποπτος επιχειρήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής ο φίλος της δολοφονημένης έχει εισπράξει περίπου 36.000 ευρώ από τρία διαφορετικά σημεία στα βόρεια της χώρας. Κατά την τελευταία ανάληψη, η κάμερα ασφαλείας από το ΑΤΜ κατέγραψε μέρος του προσώπου του.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης διέπραξε το έγκλημα για να κλέψει τα χρήματά της, ίσως επειδή ήξερε ότι έκανε δωρεές μεγάλων ποσών στον ναό και στο νοσοκομείο της περιοχής.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ