Οι 10 καλύτερες ταινίες για να μπεις σε mood Χριστουγέννων


Και ποιος δεν αγαπά το χουχούλιασμα, με μια κούπα ζεστής σοκολάτας στο χέρι και μια ταινία να παίζει στην τηλεόραση; Φυσικά όλο αυτό προϋποθέτει ότι θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο να δεις την αγαπημένη σου ταινία και να χουχουλιάσεις με την ησυχία σου. Αυτή ναι, είναι η ιδανικότερη περίοδος να χαρείς τη ζεστή μάλλινη και απαλή κουβέρτα σου.

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και αν είσαι λάτρης της εορτής αυτής, τότε είσαι από τις πλέον ευνοημένες της κατάστασης. Ας βλέπουμε τη θετική πλευρά σε κάθε τι που μας συμβαίνει! Στην προκειμένη περίπτωση το 2o lockdown μας βρίσκει πριν τα Χριστούγεννα και εσύ θα έχεις άπλετο χρόνο να ευχαριστηθείς το σπίτι και… το Netflix.

Θες λοιπόν να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood ASAP; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες Χριστουγέννων που θα βρεις στο Netflix!

Πάρε θέση και ετοιμάσου για νύχτες… πρεμιέρα.

Η Νέα Σταχτοπούτα: Χριστουγεννιάτικη Ευχή.

Παρά τη ματαιόδοξη μητριά της και τις κακές θετές της αδελφές μια επίδοξη τραγουδίστρια εργάζεται σαν ξωτικό την περίοδο των Χριστουγέννων και ζει το δικό της γιορτινό θαύμα.

12 Gifts Of Christmas.

Μια απένταρη καλλιτέχνιδα βρίσκει δουλειά ως προσωπική βοηθός αγορών και γνωρίζει έναν αγχωμένο διαφημιστή που όπως φαίνεται δεν παθιάζεται μόνο με την ικανότητα της να ψωνίζει δώρα αλλά και με την ίδια.

Διπλή Πριγκίπισσα.

Μια ζαχαροπλάστρια από το Σικάγο και μια μέλλουσα πριγκίπισσα ανακαλύπτουν την εκπληκτική τους ομοιότητα και σχεδιάζουν να αλλάξουν θέσεις τα Χριστούγεννα.

Jingle Jangle.

Δεκαετίες αφότου ο έμπιστος μαθητευόμενος του τον πρόδωσε, ένας χαριτωμένος παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που μπαίνει στη ζωή του.
Διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix από 13 Νοεμβρίου.

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων.

Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ένας ραδιοφωνικός DJ και τα τέσσερα κακομαθημένα παιδιά του μαθαίνουν να ζουν απλά.

Ραντεβού Στις Γιορτές. (Μία ταινία στην Ελληνική 10άδα του Netflix)

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο το χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν στην πορεία όμορφα συναισθήματα.

Πιάσε το ρυθμό.

Μετά από μία αποτυχημένη οντισιόν στο Μπρόντγουεϊ, μια εγωκεντρική χορεύτρια γυρίζει στη γενέτειρά της και προπονεί μια ομάδα ατίθασων χορευτών για έναν διαγωνισμό.

Σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Έχοντας βαρεθεί να τη σχολιάζουν που είναι μονίμως χωρίς σχέση, η Γιοχάνε ξεκινά ένα 24ήμερο κυνήγι για να βρει σύντροφο για τα Χριστούγεννα.

Ο Ιππότης πριν τα Χριστούγεννα.

Ένας ιππότης του Μεσαίωνα μεταφέρεται μαγικά στο σημερινό Οχάιο, όπου ονειρεύεται μια καθηγήτρια Φυσικής λυκείου, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη από την αγάπη.

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2.

Δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, η έφηβη Κέιτ το σκάει και φτάνει στο Βόριεο Πόλο όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ