Ελένη Φουρέιρα GNTM: Η εκρηκτική τραγουδίστρια εντυπωσίασε χτες στον διαγωνισμό ομορφιάς


Η εκρηκτική τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε χτες στο Greece’s Next Top Model και έκλεψε την παράσταση.

Έκανε μια από τις ομορφότερες εμφανίσεις της ever, προκαλώντας τον θαυμασμό των μοντέλων και των συντελεστών της εκπομπής. Ωστόσο, και το τηλεοπτικό κοινό εκθείασε την γνωστή τραγουδίστρια που είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι Fuego, δηλαδή φωτιά. Και πράγματι, η Ελένη χτες ήταν φωτιά. Τραγούδησε, χόρεψε, φωτογραφήθηκε με τα μοντέλα στο δεύτερο catwalk της κολλεξιόν του Απόστολου Μητρόπουλου και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα επισκίασε.

Ελένη Φουρέιρα: Το φόρεμα που εντυπωσίασε τους πάντες

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Το καλογυμνασμένο της σώμα και το αψεγάδιαστο πρόσωπο, το μακρύ μαλλί που είχε πιάσει σε μια μακριά αλογοουρά και το minimal μακιγιάζ που επέλεξε, όλα αυτά ήταν στοιχεία που την έκαναν ακαταμάχητη. Πλαισιωμένη από εξίσου ταλαντούχες και ελκυστικές χορεύτριες, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ερμήνευσε όλες τις γνωστές της επιτυχίες. Από το Fuego μέχρι το Αγόρι Λαίμαργο, όλοι οι διαγωνιζόμενοι ξετρελάθηκαν με τα τραγούδια που ερμήνευε η Φουρέιρα, καθώς τους έκανε να αισθάνονται χαλαρά και να διώξουν οποιοδήποτε άγχος.

Σύμφωνα με το challenge, τα μοντέλα έπρεπε στο πρώτο catwalk να περπατάνε αναδεικνύοντας τα ρούχα του σχεδιαστή υπό το άκουσμα των επιτυχιών της Ελένης Φουρέιρα. Στο δεύτερο σκέλος της πασαρέλας, όμως, άρχιζαν τα δύσκολα. Κάθε μοντέλο έπρεπε να πλησιάσει στην πανέμορφη Ελένη και να φωτογραφηθεί στο πλάι της, προσπαθώντας να μην επισκιαστεί από αυτήν. Φυσικά και επρόκειτο για ένα από τα δυσκολότερα tasks έως τώρα και τα περισσότερα μοντέλα δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Το live performance της κρίθηκε 100% επιτυχημένο και όλοι την αποθέωσαν.

Στα του παιχνιδιού, ωστόσο, ο Γιάννης Μπούτος αποχώρησε καθώς δεν ενθουσίασε τους κριτές. Αν και ο Ναπολέων προτάθηκε να αποχωρήσει εκείνος αντί για τον Γιάννη, εν τέλει ο Γιάννης ήταν το μοντέλο που έφυγε από το σπίτι του GNTM…αφήνοντας τα τελευταία 12 μοντέλα να διεκδικούν τη νίκη στον διαγωνισμό ομορφιάς.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ