Νοσοκομείο Σερρών: «Ασθενής μου ζήτησε να πω τραγούδι στη γυναίκα του λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο»


Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Σερρών περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό όταν τραγούδησε για ένα ζευγάρι λίγο πριν χάσουν και οι δύο τη ζωή τους χτυπημένοι από τον κορονοϊό

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των υγειονομικών για τις τραγωδίες που διαδραματίζονται καθημερινά στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων. «Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες», τόνισε η επικουρική νοσηλεύτρια Στέλλα Χινάκη, που όπως είπε εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid-19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό.

«Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε», συμπλήρωσε μιλώντας στο epiloges.tv. Η ίδια περιέγραψε μάλιστα με συγκίνηση περιστατικό με ένα ζευγάρι, που καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στη σύζυγό του. Όπως λέει, μετά από λίγες μέρες έφυγαν από τη ζωή και οι δύο.

Η νοσηλεύτρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τις συναδέρφους της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ