Πετρούπολη: Ελεύθερος υπό όρους ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Ελεύθερος με απαγόρευση προσέγγισης του νηπιαγωγείου και εξόδου από την χώρα, αφέθηκε ο νηπιαγωγός που απολογήθηκε για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης του νηπιαγωγείου που τελέστηκε η πράξη που του αποδίδεται, αλλά και της εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 31χρονος νηπιαγωγός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι.

Ο κατηγορούμενος από την αρχή της υπόθεσης, που έφθασε στις διωκτικές Αρχές μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού, αρνείται όσα του αποδίδονται και το ίδιο έπραξε και ενώπιον της ανακρίτριας της υπόθεσης.

Η δικογραφία για την υπόθεση σχηματίστηκε πριν λίγες ημέρες, οπότε οι γονείς του αγοριού κατήγγειλαν ότι το αγόρι τους περιέγραψε, όταν γύρισε από το νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη όπου πηγαίνει, ότι ο 31χρονος έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος του στις τουαλέτες του σχολείου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια η υπεράσπιση του κατηγορούμενου εκπαιδευτικού, από την ιατροδικαστική έκθεση αλλά και την παιδοψυχιατρική έκθεση που συντάχθηκε μετά την εξέταση του παιδιού, δεν προκύπτουν όσα ισχυρίζονται στην καταγγελία τους οι γονείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here