Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (17/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (17/12)

Η πολιτική κόντρα για την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα σχετικά με τους θανάτους εντός και εκτός ΜΕΘ στην Ελλάδα και η διαγραφή Κουρουμπλή από τον Αλέξη Τσίπρα μετά το «δολοφονούν» που είπε ο πρώτος στη Βουλή φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (17/12).

Στα πρωτοσέλιδα και ο παγκόσμιος συναγερμός για τη μετάλλαξη Όμικρον η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης με την Ελλάδα να λαμβάνει τα δικά της αυξημένα μέτρα απαιτώντας από την Κυριακή αρνητικό εργαστηριακό ή rapid τεστ για όσους ταξιδιώτες εμβολιασμένους και μη έρχονται στη χώρα μας.

Στα πρωτοσέλιδα παραμένει και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την απόφαση των «Ράδιο Αρβύλα» να προχωρήσουν σε αγωγή σε βάρος του στη σκιά των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για την παραβατική συμπεριφορά του πρώην συνεργάτη τους απέναντι σε γυναίκες.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων μπροστά στις συνεχιζόμενες αυξήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο την ανακοίνωση των οποίων θα κάνει το Σάββατο το απόγευμα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τα πρωτοφανή βίντεο από το Ζεφύρι με νεαρούς να πυροβολουν στον αέρα ακόμα και με υποπολυβόλα Ούζι αλλά και για την κακοκαιρία Κάρμελ που έρχεται στην Ελλάδα από το πρωί του Σαββάτου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (17/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ