Νόβακ Τζόκοβιτς: Eμφανίστηκε χωρίς μάσκα σε δημόσια εκδήλωση μετά τη διάγνωσή του με Covid-19


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει μάχη για να του επιτραπεί η είσοδος στην Αυστραλία ενόψει του πρώτου Grand Slam της χρονιάς

Ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα σε μια δημόσια εκδήλωση μια μέρα αφότου διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊό τον Δεκέμβριο.

Οι δικηγόροι του σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω τεστ για να επικυρώσουν την ιατρική του εξαίρεση, η οποία αρχικά θεωρήθηκε ότι θα του επέτρεπε να εισέλθει στην Αυστραλία και να αγωνιστεί στο Aυστραλιαν Open αυτού του μήνα.

Ο Τζόκοβιτς κρατείται ακόμη σε κέντρο κράτησης της Μελβούρνης, αφού η βίζα του ακυρώθηκε κατά την άφιξή του στη χώρα. Ο 34χρονος αθλητής έχει αρνηθεί να αποκαλύψει την κατάσταση του εμβολιασμού του στο παρελθόν.

Ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει το Αυστραλιανό Open σε εννέα διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων διαδοχικών τουρνουά. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει απέλαση τη Δευτέρα όταν ξεκινήσει η εξέταση της έφεσης που έχει καταθέσει κατά της ακύρωσης της βίζας.

Το Σάββατο, δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι ένα θετικό τεστ PCR στις 16 Δεκεμβρίου ήταν η βάση της ιατρικής εξαίρεσης του για να εισέλθει στην Αυστραλία. Η εξαίρεση χορηγήθηκε λίγο πριν από το νέο έτος από δύο ξεχωριστές, ανεξάρτητες ιατρικές επιτροπές.

Όμως ο Τζόκοβιτς προκάλεσε για μία ακόμη φορά, καθώς εμφανίστηκε χωρίς μάσκα σε μια δημόσια εκδήλωση. Οι σχετικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο προφίλ του στο Twitter στις 17 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά το υποτιθέμενο θετικό τεστ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ