Κάντε το καλύτερο μασάζ στον ή στην καλή σας με αυτό το μοναδικό λάδι με αιθέρια έλαια!


Χαρίστε του ή χαρίστε της μια μοναδική εμπειρία ή κάντε το καθημερινή σας συνήθεια ως λάδι σώματος που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και θα προσφέρει μια μυρωδιά φρεσκάδας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Η μοναδική του σύνθεση με φυσικό λάδι αμυγδάλου Α’ ποιότητας (Esperis Italy) σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια, θα απογειώσει τις αισθήσεις σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το τέλειο μασάζ στον ή στην καλή σας, αλλά και για το σώμα σας αφού έχει μαλακτικές ιδιότητες, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος οποιοδήποτε σημείο χρειάζεται εντατική ενυδάτωση.

Είναι 100% υποαλλεργικό.

Σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους αιθέριων ελαίων για να απογειώσετε τις αισθήσεις σας. Επιλέξτε ένα ή όλα! Τα αιθέρια έλαια είναι χωρίς συνθετικούς παράγοντες από 100% φυσικό απόσταγμα!

Λίγα λόγια για το αιθέριο έλαιο γιασεμιού

Το Γιασεμί κατάγεται από την Περσία και το Κασμίρ, το άρωμα του μας τυλίγει μετά τη δύση του ήλιου.
Για λίγες μόνο σταγόνες αιθέριου ελαίου απαιτούνται πολύ μεγάλες ποσότητες από άνθη, που συλλέγονται μόνο τη νύχτα. Χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς των λουλουδιών και το έντονο άρωμά του επιδρά άμεσα στα συναισθηματικά μας κέντρα.
Το Γιασεμί, είναι ένα από τα ποιο δημοφιλή αιθέρια έλαια. Το δυνατό, ζεστό και εξωτικό του άρωμα, έχει έντονες αναζωογονητικές ιδιότητες. Αποκαθιστά την ισορροπία και αποτοξινώνει τον οργανισμό. Είναι αντισπασμωδικό, αφροδισιακό, ηρεμιστικό και διώχνει κατάθλιψη, νευρικότητα και άγχος. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και παράγει ένα αίσθημα ασφάλειας, αισιοδοξίας και ευφορίας. Βοηθά αποτελεσματικά σε περιπτώσεις σεξουαλικής ανικανότητας από διάφορα αίτια. Στη κοσμετολογία είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εδικά για τα ξηρά, τα ερεθισμένα, τα ευαίσθητα και σε δερματίτιδες, ιδιαίτερα όταν αυτές οφείλονται σε ψυχογενή αίτια.

Δείτε το και παραγγείλτε το ΕΔΩ μόνο με 12 ευρώ!


Λίγα λόγια για το αιθέριο έλαιο βανίλιας

Το όνομά της σημαίνει «μικρό φασόλι». Η βανίλια χρησιμοποιούνταν για τον αρωματισμό του σοκόατλ (της σοκολάτας), ενός αφεψήματος των Αζτέκων, αιώνες πριν ο Κορτές (Ισπανός κατακτητής) το δοκιμάσει στην αυλή του Μοντεζούμα (τελευταίος αυτοκράτορας των Αζτέγκων), σύντομα μετά από αυτό η βανίλια έγινε πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη.
Το ευχάριστο και έντονο άρωμά της αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε καθιστώντας την ως τη «βασίλισσα των αρωμάτων».
Μια σειρά από σωματικά και ψυχολογικά οφέλη αποδίδονται στη βανίλια εδώ και αιώνες. Στην αρωματοθεραπεία, η βανίλια θεωρείται ότι βελτιώνει τη διάθεση και προτιμάται όταν κανείς θέλει να τονωθεί ενεργειακά. Όπως εμπειρικά όλοι γνωρίζουμε, η βανίλια είναι επίσης από τις πιο χαλαρωτικές και ευχάριστες οσμές, κάτι που έχει αποδειχτεί και από αμερικανική έρευνα που έγινε προ δεκαπενταετίας.

Λίγα λόγια το αιθέριο έλαιο καρύδας

Την αγαπάμε γιατί έχει άρωμα και γεύση καλοκαιριού, γιατί και μόνο με τη σκέψη μας ταξιδεύει σε ονειρεμένους προορισμούς, σε μέρη μακρινά, εξωτικά.

Η μυρωδιά της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, της θαλασσινής αρμύρας, του αντιηλιακού με την καρύδα. Υπέροχα αρώματα που φέρνουν την αύρα των διακοπών μέσα στο σπίτι.
Αν αναζητάτε ένα άρωμα που να μυρίζει παραλία τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο. Από το όνομα του και μόνο μπορεί κάποιος να καταλάβει πως πρόκειται για ένα ζεστό, τροπικό, γλυκό και γκουρμέ άρωμα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από την μύτη όσων το μυρίσουν.

Δείτε το και παραγγείλτε το ΕΔΩ μόνο με 12 ευρώ!

Λίγα λόγια για το αιθέριο έλαιο ροδοπέταλων τριαντάφυλλου

Το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί για την ομορφιά του από όλους τους λαούς, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν θεοποιήσει, δίνοντάς του τη μορφή της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, της Αφροδίτης. Άλλωστε, ο μύθος λέει ότι το πρώτο τριαντάφυλλο γεννήθηκε από τα δάκρυα της θεάς για το χαμό του αγαπημένου της Άδωνι. Πέρα από την εμφανή ομορφιά του, όμως, το ευωδιαστό αυτό λουλούδι κρύβει πολύτιμα συστατικά, ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα.

Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου είναι νούμερο ένα στην αρωματοθεραπεία. Τα ροδοπέταλα συμβάλουν στην αποτοξίνωση και στην ηρεμία του οργανισμού μας. Kλείνει τους πόρους του δέρματος και αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Το φυσικό λάδι που περιέχεται στα τριαντάφυλλα, κλειδώνει την υγρασία μέσα στο δέρμα και το βοηθάει να είναι απαλό και λείο.Κατάλληλο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, γιατί τα ζάκχαρα που περιέχονται στα πέταλα δημιουργούν ένα «ηρεμιστικό» αίσθημα. Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου βοηθάει στην αντιμετωπίση της ακμής, ή επιδερμίδα με τάση ακμής.

Τέλος το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου είναι κατάλληλο και για την αντιμετωπίσει του πρηξίματος της επιδερμίδας καθώς και στις επιφανειακές κοκκινίλες. Οι ιδιότητές του «ηρεμούν» την επιδερμίδα και μπορούν να ηρεμήσουν ένα επιδερμικό έκζεμα.

Δείτε το και παραγγείλτε το ΕΔΩ μόνο με 12 ευρώ!

Λίγα λόγια για το αιθέριο έλαιο φράουλας

Αισθανθείτε το μοναδικό άρωμα φρεσκάδας και επαναφέρετε την καλοκαιρινή σας διάθεση. Το αιθέριο έλαιο φράουλας είναι πλούσιο σε βιταμίνη B και C. Ο καρπός της φράουλας εξάλλου είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, χάρη των βιταμινών της.

Είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα με τονωτικές και λευκαντικές ιδιότητες, λειαίνοντας τις ρυτίδες. Χαρείτε το άρωμα της φράουλας και χαλαρώστε με το υπέροχο άρωμα.

Δείτε το και παραγγείλτε το ΕΔΩ μόνο με 12 ευρώ!

Στη συσκευασία εσωκλείονται οδηγίες
Καθαρό βάρος: 100ml
Συστατικά: Φυσικό Αμυγδαλέλαιο Α’ ποιότητας Esperis Italy, αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικούς παράγοντες από 100% φυσικό απόσταγμα

*Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής για λόγους υγιεινής 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιρβάνα 3, 11145, Κάτω Πατήσια, www.mrclick.gr

Το MrClick αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που σκοπό της και στόχος της έχει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της για φθηνά πλην όμως ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Με την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για την κουζίνα και το σπίτι σας, αξεσουάρ, διάφορα είδη gadgets και έξυπνα προϊόντα που κάνουν την ζωή σας και την καθημερινότητα σας πιο εύκολη τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, άνετα και ευχάριστα.

Τα προϊόντα μας κατόπιν της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας φτάνουν στα χέρια σας εντός 24 έως 48 ωρών, επιλέγοντας εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Δείτε και αυτό το προϊόν:

Χαμός με αυτό το τεχνολογικό θαύμα – Αυτό είναι το ασύρματο ηλιακό ακουστικό bluetooth…

Αυτή είναι η θαυματουργή θερμαινόμενη ζώνη αδυνατίσματος Vibro Shape που έχει κατακτήσει τους celebrities…

Κάνε κοιλιακούς “φέτες” με αυτόν τον θαυματουργό τρόπο και βγες στην παραλία άλλος άνθρωπος

Η ισιωτική με ατμό που θα λατρέψει κάθε γυναίκα! Κάντη δική σου τώρα σε γιορτινή τιμή

Αυτή είναι η νέα εξελιγμένη ηλιοπροστασία “κουρτίνα” που θα σώσει το αυτοκίνητό σας από τον ελληνικό ήλιο! (pics)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ηλιακός Solar προβολέας 200W με φωτοβολταϊκό πάνελ, τηλεκοντρόλ και χρονοδιακόπτη

Παγκόσμια φρενίτιδα με το μικρότερο διακριτικό κινητό στον κόσμο που παίρνει δυο κάρτες και αλλάζει τη φωνή σου! (vid, pics)

Και στην Ελλάδα! Αν έχεις Smart tv ή tablet, αυτό το τεχνολογικό θαύμα θα σου λύσει τα χέρια μια και καλή!

Τεχνολογικό θαύμα: Αυτή είναι η mini κρυφή κάμερα που θα σου λύσει τα χέρια σε σπίτι και γραφείο

Έφτασε η ώρα να γίνουν δικά σου – Νέα μοναδική τιμή για τα ασύρματα ακουστικά «airpods»

Θα το λατρέψετε – Παίξτε βελάκια (darts) με led οθόνη που μετράει τους πόντους!

Διώξε τους κλέφτες από το αυτοκίνητό σου – Πάρκαρε με ακρίβεια – Κατέγραψε τα πάντα όταν οδηγάς! Με τη διπλή κάμερα/καθρέπτη που ήρθε στην Ελλάδα

Αυτό είναι το «μαγικό» πατάκι μπάνιου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ