Φονικό στη Μακρινίτσα: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κωνσταντίνας – «Σήμερα θα είχαμε γιορτή»


«Ποιος να το περίμενε οτι φέτος θα ήμασταν ντυμένοι στα μαύρα και θα πενθούσαμε, με δύο παιδιά στο χώμα», αναφέρει ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης

Συγκλονίζει για ακόμα μία φορά, ο τραγικός πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα, που έχασαν τη ζωή τους από τις μαχαιριές του συζύγου της 28χρονης γυναίκας, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα Πηλίου.

«Σήμερα, του Αγίου Κωνσταντίνου, στο σπίτι μας θα είχαμε γιορτή. Πέρυσι τέτοια μέρα, έψηνα από το πρωί. Μαζευτήκαμε όλοι, γιορτάσαμε το κορίτσι, φάγαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Και είπαμε οτι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Ποιος να το περίμενε οτι φέτος θα ήμασταν ντυμένοι στα μαύρα και θα πενθούσαμε, με δύο παιδιά στο χώμα» επισημαίνει στο thenewspaper.gr, ραγίζοντας καρδιές.

Το φονικό της 5ης Απριλίου δε μπορεί να ξεχαστεί από την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η πρωτοφανής αγριότητα του δράστη και το διπλό έγκλημα κατά της 28χρονης συζύγου του και του 30χρονου κουνιάδου του γράφτηκε στην ιστορία με μαύρο μελάνι. Η μοναδική ευχή που θα κάνουν φέτος οι άτυχοι γονείς στην κόρη τους είναι το κεράκι που θα ανάψουν στον τάφο της για να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Το διπλό φονικό που συγκλόνισε την κοινή γνώμη έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης πρώην συζύγου του, όπου βρισκόταν η ίδια, το παιδί και οι γονείς της. Η Κωνσταντίνα κάλεσε την Αστυνομία καταγγέλλοντας πως ο 31χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, απειλούσε να την σκοτώσει ενώ ήδη είχε ζητήσει δικαστικά μέτρα εναντίον του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ