Τι σημαίνουν τα μηνύματα που σου στέλνει;


Τι σημαίνουν άραγε τα μηνύματα που σου στέλνει; Ενδιαφέρεται για εσάς ή απλώς περνάει τον χρόνο του; Τα καλά νέα είναι ότι σας στέλνει. Τα κακά νέα είναι ότι δεν είστε σίγουρη για το πώς να ερμηνεύσετε τα μηνύματά του

Του αρέσετε; Θέλει να σας γνωρίσει; Ή μήπως ψάχνει κάτι περιστασιακό και εσείς χάνετε τον χρόνο σας; Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια αδιάψευστα σημάδια που μαρτυράνε τις προθέσεις του. Ακόμα και μέσα από τα μηνύματά του!

Αν λοιπόν, θέλετε να μάθετε τι νιώθει για εσάς και πώς βλέπει τη σχέση σας, δώστε βάση στα μηνύματα που σας στέλνει και ξεκαθαρίστε το τοπίο χάρη στα 3 παρακάτω μικρά αλλά θαυματουργά tips!

1. Σας στέλνει για να κανονίσετε κάτι

Όταν κάποιος ενδιαφέρετε για εσάς, στόχος του δεν είναι να μιλάτε ατελείωτα μέσω μηνυμάτων. Στόχος του είναι να σας δει από κοντά. Γι΄αυτό και τα μηνύματά του είναι μία μορφή πρόσκλησης.

Μην ξεχνάτε: Οι σχέσεις χτίζονται από κοντά. Τα πάντα αλλάζουν όταν είστε πρόσωπο με πρόσωπο με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας. Αν κάποιος δεν ξέρει πότε να αφήσει το τηλέφωνο για να σας δει από κοντά, τότε χάνετε τον χρόνο σας. Βρείτε κάποιον που ξέρει τι θέλει και δεν διστάζει να το εκφράσει.

2. Σας στέλνει για να δει τι κάνετε

Εάν ένας άντρας πραγματικά ενδιαφέρετε για εσάς, να είστε σίγουρη ότι καταγράφει κάθε στιγμή το πώς νιώθετε. Σας ρωτάει πώς ήταν η μέρα σας, πώς αισθάνεστε, αν είστε κουρασμένη και αν πεινάτε.

Με άλλα λόγια, θέλει να γνωρίσει εσάς και τους ρυθμούς σας. Είστε χαρούμενη; Πότε και με τι στεναχωριέστε; Είναι ο τρόπος του να σας δείξει ότι νοιάζεται.

Αντίθετα, θα καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται για εσάς όταν κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και το πρόγραμμά του. Τα μηνύματά του είναι του στιλ “πώς πάει;” ή “θες να δούμε καμιά ταινία;”. Οι ερωτήσεις αυτές συνήθως έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια σχέση χαλαρή και περιστασιακή.

Γι΄αυτό, και δεν ασχολείται με το πώς πραγματικά νιώθετε και τι σας απασχολεί. Μην παραβλέπετε τα σημάδια.

3. Σας στέλνει για να μάθει πού βρίσκεστε

Ένας άντρας πολλές φορές δείχνει αληθινό ενδιαφέρον με το να γίνεται προστατευτικός απέναντί σας.

Σας στέλνει για να βεβαιωθεί ότι φτάσατε σπίτι ασφαλής μετά από μια βόλτα μαζί του, για να δει τι κάνετε μετά τη δουλειά ή για να μάθει το πρόγραμμά σας μέσα στη μέρα. Σας ρωτάει πώς ήταν η μέρα σας και όχι απλά τι θα κάνετε το βράδυ. Όλα αυτά είναι δείγματα ότι προσπαθεί να χτίσει μια κοινή καθημερινότητα μαζί σας.

Όταν κάποιος σας κάνει ερωτήσεις και δείχνει να νοιάζεται για το πού και το πώς είστε, σημαίνει ότι σκέφτεται σοβαρά και θέλει μια σταθερή σχέση μαζί σας. Με άλλα λόγια, σας στέλνει μήνυμα, γιατί του αρέσετε.

Αντίθετα, αν κάποιος σας στέλνει μηνύματα όποτε να ‘ναι και χωρίς σκοπό, μάλλον δεν ξέρει τι θέλει από εσάς και εσείς χάνετε τον χρόνο σας.

Από τη Σοφία Κροκιδά

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ