Ορέστης: “Μυρίζει θάνατο” έλεγε αμερικανίδα blogger για την λίμνη με τα πτώματα (vid)


Τη λίμνη στο Μιτσερό, όπου ο “Ορέστης” έχει ομολογήσει πως έχει πετάξει τρεις βαλίτσες με πτώματα, είχε επισκεφθεί μια αμερικανίδα blogger, καταγράφοντας ίσως μία από τις βαλίτσες

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την «ματωμένη λίμνη», όπου ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» πετούσε τα πτώματα των θυμάτων του. Πλέον, έρχεται στο επίκεντρο της προσοχής ένα βίντεο του 2017 από περιήγηση τουρίστριας στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

Διαβάστε και αυτό: Κύπρος: Τους άφησε άφωνους ο Ορέστης με την καταγγελία του

Πιο συγκεκριμένα, αρχίζοντας το οδοιπορικό για τη «μυστική» κόκκινη λίμνη, ένας άντρας που βρίσκεται μαζί της όταν προσεγγίζουν το σημείο αναφέρει ότι «νιώθει να βρίσκεται σε επεισόδια δολοφονίας», εννοώντας ότι μοιάζει σκηνή από ταινία όπου «ένα ζευγάρι πηγαίνει να δει μια λίμνη και δεν τους βλέπει κανείς ποτέ ξανά».

Στο βίντεο φαίνεται να περνάνε πάνω από το συρμποτόπλεγμα, ενώ σχολιάζουν ότι… πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που είναι εκεί.

Η γυναίκα όταν πλέον βρίσκονται κοντά στη λίμνη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μυρίζει απαίσια εδώ, είναι αηδιαστικό. Υπάρχει η αίσθηση του θανάτου».

Επισημαίνει δε ότι μοιάζει μη ρεαλιστικό το τοπίο και εξηγεί γιατί η λίμνη έχει αυτό το κόκκινο χρώμα.

Επαναλαμβάνει στη συνέχεια ότι υπάρχει η «αίσθηση του θανάτου στον αέρα».

Είχε «τραβήξει» την βαλίτσα που πέταξε ο Ορέστης;

Πλέον, νέες φωτογραφίες από τη βαλίτσα του θανάτου που βρισκόταν στην Κόκκινη Λίμνη το 2017, έδωσε στη δημοσιότητα blogger η οποία βρέθηκε τότε στην Κύπρο και στο συγκεκριμένο σημείο.

Η γυναίκα έμαθε την είδηση για την δράση του serial killer και έγραψε κάτω από το βίντεό της:

«Είμαι συντετριμμένη για τις δολοφονίες που συνέβησαν εδώ. Πολλοί με ρωτούν αν ξέρω περισσότερα, Δεν ξέρω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ φωτογραφίες που δεν είχα δώσει στην δημοσιότητα μέχρι τώρα«.

Click4more: «Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω»! Οι απειλές του Ορέστη στην πρώην σύζυγό του!

Στις νέες φωτογραφίες, λοιπόν, υπάρχει κι ένα αντικείμενο που μοιάζει με βαλίτσα, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο ενδεχόμενο να είχε φωτογραφίσει η αμερικανίδα… κατά λάθος μία από τις βαλίτσες που είχε πετάξει ο Ορέστης στο σημείο.

Η γυναίκα, πάντως, υποστηρίζει ότι τότε το αντικείμενο αυτό της φάνηκε σαν ένα κούτσουρο.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες Ορέστης

Πηγή: sigmalive.com
Πηγή φωτογραφιών: Sarah Funk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ